Retourneren & Ruilen

Wil je je gekochte meubel graag terugsturen? Dat kan. Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden.

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking.

Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het retourbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voor alle retourzendingen vragen wij je om ons retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Dan nemen wij deze aanvraag zo snel mogelijk in behandeling

Beschadiging of defect
Is je product beschadigd of defect, of heb je het verkeerde product ontvangen? Stuur dan een foto van het product of defect mee in het bovenstaande retourformulier. Het melden van schade mag je ook via ons retourformulier doen. Dan proberen we samen tot een gepaste oplossing te komen.

Terugbetaling

Na retourzending kun je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van ons verwachten mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 14 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt.

Klachten & Garantie

Ook wanneer je een beschadigd product of het verkeerde product hebt ontvangen kan je gebruik maken van het bovenstaande retourformulier. Meer lezen over onze garantievoorwaarden en klachtenafhandeling? Bezoek onze pagina Klachten & Garantie.

Herroeping binnen 14 dagen

Je hebt het wettelijke recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Deze herroepingstermijn vervalt 14 dagen nadat jij, of iemand namens jou, je volledige bestelling fysiek ontvangen hebt of heeft. Om dit herroepingsrecht uit te oefenen, dien je via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per email, via ons retourformulier of per post) ons op de hoogte te stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Dit kan via ons retourformulier.

Wat is de reden van de retour?

Choose File