De mensen achter Trendy Meubels

Dag in dag uit zijn wij bezig om voor jou de beste online shop ervaring te realiseren. Naast dat onze klantenservice top in orde is hebben we ook mensen die ervoor zorgen dat de website goed werkt en we de mooiste producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

Tim
TimTrendy-opper-eindbaas
Tim is onze Trendy-opper-eindbaas en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Tim bewaakt niet alleen de planning, maar is ook nog eens een wordpress-expert en alleskunner.
Dave
DaveTrendy-Marketing baas
Dave is onze Trendy-Marketing baas en houdt daarnaast erg van het schieten van hoogwaardige productfilms en -foto’s.
Maury
MauryTrendy-Klantenservice baas
Maury is onze zeer getalenteerde Trendy-klantenservicebaas. Ze is het gezicht van Trendy Meubels. Maury helpt jou met al je problemen en vragen en doet dit met veel passie. Via mail , social of via whatsapp, Maury doet het allemaal.
Julianne
JulianneSocial Media Super Woman
Juul is onze Social Media Super Woman en zorgt voor kick-ass content en flitsende social media platformen.

Trendy Meubels staat voor duurzaamheid

Op jaarbasis worden 15 miljard bomen gekapt, dit zijn 500 bomen per seconden, echt bizar veel. Veel van deze bomen worden verwerkt tot meubels en worden ook niet terug geplant, absoluut niet duurzaam dus! Met Trendy Meubels willen wij zorgen voor een grote trendswitch in de Nederlandse meubelwereld. Al onze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen die op een ecologisch verantwoorde manier verwerkt zijn tot woonkamermeubels en accessoires. Ook planten wij per verkocht product een boom om onze CO2 afdruk nog verder te neutraliseren.

 

Door op deze manier een groot marktaandeel in Nederland in te nemen dwingen we andere meubelbedrijven eenzelfde duurzame visie te creëren. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, hier hebben wij jouw hulp voor nodig. Door te kopen bij Trendy Meubels ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteitsproducten die op een duurzame wijze gemaakt zijn. Tevens stimuleer je de lokale economie in India, Indonesië, Turkije en Marokko.

Mangohout fabriek - wat is manghout - trendy meubels

Wij verkopen enkel originele kwaliteitsproducten

Meubels worden op massale schaal nagemaakt in China, een land wat absoluut niet bekend staat om zijn duurzaamheid. Op deze manier kunnen bedrijven, ten koste van het milieu, enkele tientjes besparen op productiekosten. Wij kiezen er bewust voor onze producten niet op massale wijze te laten industrialiseren. Je zou het misschien niet denken, maar bijna alle producten die wij verkopen zijn met de hand gemaakt door echte ambachtslieden. Hierdoor ben jij verzekerd van een origineel product wat erg lang meegaat.

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel

Wij worden geprezen om onze goede klantenservice (link naar WA-business). Dag in dag uit staan wij onze klanten te woord via onze handige WhatsApp knop op de website of via e-mail. Wij helpen je graag bij het maken van beslissingen en denken met je mee in oplossingen.

Wij denken graag met je mee in oplossingen

Staat het product wat jij wilt kopen niet op onze website? Vaak kunnen wij producten specifiek aanpassen. In dit geval geldt dan vaak wel een langere levertijd. Heb je specifieke wensen met betrekking tot levering? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem even contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en hebben voor elk probleem wel een oplossing.