Mangohout tv meubel

Zoek je een mangohout tv meubel? Dan heb je met een mangohouten tv meubel van Trendy Meubels een mooie eyecatcher in huis. Daarmee kijk jij nog fijner jouw favoriete serie of film.
In onze webshop vind je de allernieuwste interieurtrends. Zoek je een gave kast, een nieuwe eettafel of een fauteuil? Ook deze vind je in onze uitgebreide webshop. Ons mangohouten tv meubel ziet er stijlvol uit en kun je met diverse interieurstijlen combineren. Denk aan een modern interieur, een industrieel interieur of een landelijke woonstijl. Bestel snel jouw mangohout tv meubel of lees verder voor meer informatie.

Uniek tv meubel

Ons tv meubel is geheel uniek, wat komt door het gebruik van het bijzondere mangohout en de industriële uitstraling afwerking. Mangohout is van origine zeer duurzaam en sterk en heeft vele eigenschappen. Zo zal je mooie sierlijke en robuuste details op ons tv meubel kunnen vinden. De powdered steel poten geven het meubel een matte finish, waardoor deze net even iets extra’s krijgt. Combineer het mangohout tv meubel met mooie moderne items of kies er juist voor om industriële items in de ruimte te plaatsen.

  • Mangohouten TV meubel Kevin (200cm)

    575.00

    Op voorraad

Klik hier voor al onze mangohout tv meubels

De beste kwaliteit meubels

Kies je voor een mangohout tv meubel van Trendy Meubels dan kies je voor een item van de beste kwaliteit. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat onze meubels aan de laatste trends voldoen. Wij hechten ook veel waarde aan duurzaam materiaalgebruik. Wij hebben dan ook een passie voor duurzaamheid en hechten veel belang aan het klimaat en de natuur. En als je jouw nieuwe tv meubel verwelkomt, zie je dat zeker terug. Kies je voor ons mangohout tv meubel, dan profiteer je tevens van een item dat lang mee zal gaan.

Bestel direct

Bestel direct een mangohout tv meubel bij Trendy Meubels, zodat wij jouw tv meubel snel kunnen verzenden. Je hebt jouw tv meubel vervolgens binnen 1 à 2 dagen in huis. Als je een bestelling bij ons plaatst, zenden wij een Track & Trace code naar je toe via de mail. Je kunt hierop precies zien wanneer we jouw bestelling leveren. Na levering heb je 14 dagen om te bekijken of jouw mangohouten tv meubel mooi matcht bij jouw andere interieur items. Wil je meer weten over ons tv meubel? Stuur dan een mail naar info@trendy-meubels.nl of bel ons via 06-13127525. Met ons tv meubel profiteer je altijd van een kwalitatief item voor de scherpste prijs.