Affiliate programma Trendy Meubels

Als een affiliate partner van Trendy Meubels deel je onze visie voor duurzaamheid. Je helpt mee om samen met jouw achterban op social media Trendy Meubels nog beter op de kaart te zetten. Als tegenprestatie voor jouw diensten als affiliate partner kun je een prestatie afhankelijke affiliate commissie verdienen. Klinkt dit goed? Lees dan even verder.

Hoe werkt affiliate marketing bij Trendy Meubels

Wanneer je bent toegelaten tot het Trendy Meubels affiliate programma, kun je meteen aan de slag. In samenspraak met Tim Wouters wordt bepaald met welke producten je affiniteit hebt en het best passen bij jouw achterban op social media. Vervolgens krijg je gepersonaliseerde affiliate links. Doordat jij onze producten promoot via die link, kunnen wij traceren welke producten en aantallen er verkocht worden.

Doorgaans maken affiliates duurzame evergeen content zoals goed geschreven blogs, interviews of hands-on reviews. Omdat wij hier groot voorstander van zijn, werken wij hier graag aan mee.

Hoe word ik affiliate partner?

Wij betalen premium affiliate commissies aan onze affiliate partners en werken hierom enkel met hoogwaardige partners. Het gaat ons niet zozeer om wie het allergrootste bereik heeft op Facebook, maar of je goede content maakt. Dit is wel zo fijn voor de beginnende blogger of influencer, want ook die maakt een goede kans om toegelaten te worden tot ons partnerprogramma.

Bij goede content kun je denken aan:

  • SEO technisch goed geschreven blogs die ook nog eens fijn te lezen zijn
  • Interviews met Trendy Meubels personeel voor een behind the scenes look
  • Een hands on review van één of meerdere meubels van Trendy Meubels
  • Een e-book schrijven

Doorgaans genereerd een simpele post op Facebook of Instagram geen verkopen.

Wij werken graag samen met jou aan een betere toekomst!

Neem contact op met info@trendy-meubels.nl

Wij nodigen je vervolgens uit voor een kopje koffie en een eerste kennismaking om samen met jou een prachtige strategie uit te denken.