Het nieuwe jaar is begonnen en hier komen een aantal woontrends aan bod. Trendy-Meubels zet de beste trends voor jou op een rijtje. Zoals elk najaar komen bruintinten en zachte kleuren terug. Denk ook aan de kenmerken: warm, gezellig, groen, sfeervol, ronde vormen en rust. Lees hieronder over de beste trends en hoe je dit toepast in jouw huis.

Warm en gezellig

Langer donker in de ochtend en eerder donker in de avond. Het zijn  donkere dagen in de winter. Doe hier je voordeel mee door je licht te dimmen. Dit zorgt voor een warm en huiselijk gevoel. Maak het gezellig door bijvoorbeeld het pronkstuk van jouw woonruimte subtiel uit te lichten met sfeerverlichting. Zet mooie kaarsenhouders op prominente plekken voor de sfeervolle en warme tonen. Nog geen dimbare lampen in huis? Zorg dan dat je die aanschaft om een warmere sfeer te creëren. Gezelligheidselementen in 2022: kaarsen, ronde vormen, tapijt, sfeerverlichting.

Ronde vormen – een echte woontrend in 2022

Een uitspringende trend dit jaar is toch wel de ronde vorm. Dit straalt meer comfort uit dan strak en gestroomlijnd (koud). Je voegt eenvoudig ronde vormen toe aan jouw interieur door bijvoorbeeld je vierkante kussens te vervangen voor rond vormige kussens. Kijk ook eens of je een ronde salontafel kan toevoegen aan jouw interieur. Dit zorgt direct voor een zachtere uitstraling. Ben je op zoek naar een echte ronde eyecatcher? Dan is deze mango houten eettafel ‘Mike’ met spider legs echt iets voor jou. Hij is er in meerdere maten. Eten en natafelen zal ongetwijfeld vaker bij jou zijn in 2022

Kleur kleur en nog eens kleur

Dit jaar zijn bruintinten en pastelachtige kleuren dé trend. Bruine kleuren geven de kans om andere kleuren er uit te laten springen. Combineer daarom jouw bruintinten met zacht blauwe kleuren, warme rode kleuren of jungle groene kleuren. Zo houd je het subtiel. Kijk ook eens naar een visgraten dressoir en zet hier een mooie kamerplant op. Gegarandeerd succes. Combineer deze kleuren met ronde vormen en jouw huis is startklaar voor het het nieuwe jaar.

Groen & Natuur

Natuurtinten en zachte groentinten zijn in 2022 belangrijk. Ben dus niet bang om je innerlijke padvinder eens z’n gang te laten gaan. Ga op zoek naar kamerplanten zoals de Monstera (gatenplant). Deze plant is ontzettend trendy en gebruiksvriendelijk. Daarnaast voegt het echt wat toe aan jouw woonruimte. En als je het aandurft, adviseren wij ook een gedurfde natuurprint-behang of jungle-print behang. Ben je geen echte durfal? Dan adviseren we de veiligere optie zoals donkergroene (ronde) kussens, een mooi groen tapijt of natuur kleurige accessoires. 

Duurzame producten bij Trendy-Meubels

Wij zoeken niet alleen de laatste trends, maar wij zorgen ook voor duurzame producten. De herkomst van onze producten is belangrijk. Natuurlijk zijn wij ervan bewust dat er altijd vervuiling is, maar het is aan ons om dat zo klein mogelijk te houden. Scoor nu jou duurzame meubels voor een extra scherpe prijs!

 • Mangohouten Eettafel Sanne (140-220cm)

  369.00499.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Buffetkast Len (200cm)

  999.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Kast Sanne (180cm) zwart

  849.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Kast Sanne (160cm)

  889.00

  Op voorraad

 • Mangohouten kast Jax (200cm)

  799.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Boekenkast Dave 180cm

  575.00

  Op voorraad

 • Mangohouten boekenkast Zara (186 cm)

  695.00

  Op voorraad

 • Mangohouten boekenkast Kevin (200cm)

  525.00

  Op voorraad

 • Mangohouten boekenkast Len (200cm)

  549.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Boekenkast Sanne (200cm)

  499.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Boekenkast Sanne (200cm)

  499.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Dressoir GB (200cm)

  775.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Dressoir Sanne (135cm)

  474.00

  Op voorraad

 • Mangohouten Dressoir Sanne (175cm)

  595.00

  Op voorraad