De meubeltrends van 2022 worden nu langzaam zichtbaar. Trendy-Meubels heeft een aantal hoogtepunten voor jou op een rij gezet. Zo blijft duurzaamheid in 2022 een belangrijke factor en maakt kalmte en rust zijn opmars. Let aankomend jaar ook op pasteltinten en rustige factoren, maar het contrast hiervan met uitgesproken kleuren verdient een prominente plek in 2022.. Lees hieronder de beste meubeltrends.

Duurzaamheid staat weer hoog in de meubeltrends van 2022

Duurzaamheid is al jaren een vaste trend in meubelland. Dit komt doordat consumenten én bedrijven er veel waarde aan hechten dat meubels gemaakt worden met duurzaam materiaal. Materiaal dat lang meegaat en milieuvriendelijk tot stand komt is een belangrijke pijler in 2022. Veel leveranciers gaan ook mee in deze trend, waardoor het steeds makkelijker is om duurzame producten te vinden in meubelland. Lees ook eens ons blog over duurzame meubels.

Pasteltinten of juist de fel uitgesproken kleuren

In 2022 zien we twee uitersten. De ene woning springt er uit met harde en felle kleuren, terwijl de andere woning subtieler oogt door pastelachtige kleurtinten. Voor welke jij kiest, hangt natuurlijk van veel factoren af zoals persoonlijke smaak en overige inrichting van je woonruimte. Industriële meubels passen gelukkig in beide stijlen. Kijk daarom gerust eens naar onze collectie trendy meubels om te kijken of je iets kan combineren. We adviseren en helpen je graag waar nodig!

 

Het thuiskantoor: prominent in 2022

Door alle corona perikelen blijft een deel van je tijd thuiswerken de norm in 2022. Dit zorgt ervoor dat mensen de afgelopen anderhalf jaar een professioneler thuiskantoor maakten. Hierdoor richten mensen hun thuiswerkplek mooier en beter in dan ooit tevoren. Waar eerst een laptop op een eettafel volstond, zijn er in meer gevallen hele werkplekken gecreëerd. Meer uur thuis, betekent meer aandacht voor de ergonomische werkplek. Dat zorgt voor creatieve en praktische thuiswerkplekken.

Meubeltrends 2022 – Kalmte en rust

Natuurtinten en plekken van rust zullen een prominente plek krijgen in 2022. We leven nog steeds in de meest hectische tijd van de mensheid (qua prikkels). We worden constant bestookt met prikkels. Geen wonder dat we zoveel doen aan mindfullness en ontstressen. Versier daarom jouw woonruimte met een mooie kamerplant, of kies voor minimalistische tonen. Deze trend past heerlijk bij industriële meubels.

Last but not least: Industriële look

Niet alleen Trendy-Meubels is fan van de industriële look, heel meubelland is dat momenteel. Deze trend zet door in 2022. Een mooie lichte houten kleur in combinatie met robuust zwart staal staat ontzettend chique en is goed te combineren met de trends hierboven. Bekijk daarom eens ons ruime assortiment aan industriële meubels in verschillende vormen. Van tv-meubels tot dinertafels, Trendy-Meubels heeft een ruim assortiment met voor ieder wat wils.