Eén van de meubeltrends in 2021 is duurzaamheid. Dit was al tijden een opkomende trend, maar breekt dit jaar echt door. Maar wat is precies duurzaam in meubelland? Je leest het hier bij Trendy Meubels! Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk onze producten hier

De beste meubeltrends van 2021? Lees het hier bij Trendy Meubels!

Afbeelding van tookapic via Pixabay

Duurzame meubels – Meubeltrends in 2021

Wat zijn precies duurzame meubels? Duurzame meubels in 2021 zijn meubels die op een verantwoorde manier gemaakt zijn. Door zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving, het productieproces en de materialen. Daarnaast gaan duurzame meubels veel langer mee en zijn vaak tijdlozer van aard. Het past volledig bij de trend om bewust om te gaan met materialen en de herkomst ervan. 

Hout in alle soorten

Eén van de meest duurzame producten van 2021 is hout. Het gaat ontzettend lang mee, kan makkelijk gerecycled worden en is biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn er in de houtsector bewuste initiatieven zoals FSC en PEFC, die ervoor zorgen dat steeds meer bossen duurzaam beheerd worden. Bij Trendy Meubels hebben we niet alleen de laatste trends, maar ook de beste houtsoorten. Zo heb je een win-win situatie. Bekijk ons assortiment hier.

De beste meubeltrends van 2021? Lees het hier bij Trendy Meubels!

Afbeelding van Jack Pierce via Pixabay

Duurzaamheidskeurmerken

Veel materialen hebben in 2021 een duurzaamheidskenmerk. Hout met een duurzaamheidskeurmerk is zo geproduceerd dat de ecologische voetafdruk minimaal is. Zo heb je naast een echte eyecatcher ook nog eens milieubewuste meubels in huis. Jouw dinertafel dineert toch net wat lekkerder als je weet dat het onder de beste omstandigheden gemaakt is. 

Meubeltrends in 2021? Denk dan vooral aan duurzaamheid. Duurzame meubels zijn tijdloos, uniek en hebben hun eigen gezicht. Bij Trendy Meubels vind je deze meubels. Bekijk eens ons Dressoir Britt. Volledig gemaakt van duurzaam hout dat ontzettend lang meegaat.

Overige woontrends in 2021: Lichte houtsoorten

De beste meubeltrends van 2021? Lees het hier bij Trendy Meubels!

Image by 4639459 from Pixabay

Naast duurzaamheid zijn er nog een tal van andere woontrends in 2021. Lichte houtsoorten is er hier één van. Steeds vaker zie je lichte houtsoorten in visgraatvloeren. Een ontzettende eyecatcher in jouw woonkamer. Licht hout combineer je het beste met kleuren die eruit springen. Denk hierbij aan een donkerblauwe bank, of een okergroene verf. Daarnaast is het uitstekend te combineren met stalen of aluminium onderdelen. Onze robuuste tv-meubel Britt met maar liefst drie lades en boekenplanken kan jouw woonkamer afmaken.

Grijs/zachte verftinten

De beste meubeltrends van 2021? Lees het hier bij Trendy Meubels!

Image by THAM YUAN YUAN from Pixabay

Je hebt het ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Die prachtig zachte wand in de woon- of slaapkamer van één van je vrienden. Zachte en grijsachtige verftinten zijn helemaal 2021. Zo combineer je robuuste houtmeubels met subtiele en zachte wanden. Zo maak je jouw ruimte soft, maar krachtig.

Haal de natuur in huis

De beste meubeltrends van 2021? Lees het hier bij Trendy Meubels!

Afbeelding van Lara Badioli via Pixabay

Een prachtige woonkamerplant maakt jouw huis af. Je ziet dit ook terug in de woontrends van 2021. Trendy Meubels is ontzettend fan van Plantsome. Hier vind je de perfecte plant voor jouw woonruimte. Zoek bij Plantsome de perfecte plant en combineer raak met lichte houtsoorten, zachte verftinten en robuuste houten meubels.

Benieuwd naar wat Trendy Meubels voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens ons gehele assortiment of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.